Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 2 » Відбувся семінар вчителів української мови та літератури
15:58
Відбувся семінар вчителів української мови та літератури

   

     1 березня 2016 року у Тарасівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів української мови та літератури «Шляхи підвищення інтересу школярів до вивчення української літератури».
     Відкрила семінар методист районного методичного кабінету В.М.Сичова. Директор школи С.П.Василинка ознайомив учасників з діяльністю навчального закладу. Для вчителів району проведено урок з позакласного читання у 7 класі «Сторінками сучасної дитячої прози. Творчість Андрія Кокотюхи» (учитель В.В.Московець), годину спілкування у 10 класі «Поетичний зорепад. Від серця дар»» (вчитель Л.І.Верес), на яку був запрошений місцевий поет Г.П.Крутько. Присутні ознайомилися з його біографією та творчими доробками. На цьому заході була присутня і бібліотекар сільської бібліотеки Л.М.Дорошенко, яка у виступі наголосила на популяризації книги не тільки серед учнів , а й серед їхніх батьків.
     На семінарі  досвідом своєї роботи ділилися вчителі Л.І.Балацька (Тарасівська ЗОШ), С.І.Бершак (Зіньківська СШ №2) та бібліотекар В.М.Ківшик (Тарасівська ЗОШ), а методист РМК В.М.Сичова у своєму виступі порушила  проблеми читацької компетенції школярів.
     Цікаво і захоплююче пройшов позакласний захід «Я люблю Україну» за участю учнів 9-11 класів, підготовлений В.В.Московець та В.М.Ківшик.
     Під час підведення підсумків присутні поділилися враженнями від побаченого, подякували гостинним господарям семінару за можливість почерпнути нове із скриньки методичних знахідок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 248 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0