Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Відбувся районний семінар-практикум вчителів української мови та літератури
07:25
Відбувся районний семінар-практикум вчителів української мови та літератури

     

     Відповідно до річного плану Зіньківського районного методичного кабінету 18 жовтня 2016 року на базі Державної спеціалізованої художньої школи –інтернату І-ІІІ ступенів  «Колегіум мистецтв у Опішні» імені Василя Кричевського відбувся районний семінар-практикум вчителів української мови та літератури на тему «Формування креативних здібностей учнів шляхом впровадження інноваційних технологій на уроках словесності».

     Відкрила семінар та познайомила з планом його проведення методист РМК  В.М.Сичова. Директор школи Л.М.Овчаренко розповіла про навчальний заклад, про творчі знахідки та здобутки учнівського та педагогічного колективів,провела цікаву екскурсію по виставкоаих залах.

     Змістовними, сучасними, творчими, з елементами новизни були уроки, які відвідали учасники семінару. А це урок української мови у 7 класі з теми «Способи дієслів» (учитель К.М.Грипич)  та урок української літератури у 8 класі з теми «Поетичне втілення музики у творчості Т.Г.Шевченка» (учителі Л.І.Трощинська, О.М.Шулик). Ці уроки дали змогу переконалися в тому, що в колегіумі  мистецтв працюють вчителi, якi люблять свою справу, впроваджують інноваційні технології навчання,  формують та розвивають креативні здібності школярів.

     Після відкритих уроків та презентації навчального закладу гості були запрошені на виховний захід «Тричі йому являлася любов…», присвячений 160 річниці з дня народження І.Я.Франка.

     У ході проведення «круглого столу» досвідом своєї роботи ділилася вчитель української мови та літератури Малобудищанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Т.М.Кльокта.

     Учасники семінару взяли активну участь у майстер-класі  по виготовленню виробу з глини, який майстерно та професійно провела  вчитель гончарства В.В.Заліська.

     По закінченню заходу підведено підсумки, прийнято рекомендації.

 

 

 

 

Переглядів: 231 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0