Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 16 » Відбулося районне літературно-мистецьке свято, присвячене 202 річниці з дня народження Т.Г.Шевченка
08:59
Відбулося районне літературно-мистецьке свято, присвячене 202 річниці з дня народження Т.Г.Шевченка

     11 березня у Зіньківській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №2 відбулося районне літературно-мистецьке свято, присвячене 202 річниці з дня народження Т.Г.Шевченка «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття...».

     Мета свята –  виховання любові до рідної мови, до України, донесення до свідомості дітей почуття поваги до творчої спадщини Кобзаря, вшанування пам’яті видатного художника слова, виховання патріотизму, любові до рідного народу та рідної країни.

     Учні під час виступу пройшли сторінками життя та творчості Т.Г.Шевченка, зачитували уривки з його поетичних творів. Було розігране театральне дійство з життя митця. Глядачі мали змогу почути пісні та слова поета.

     Атмосфера свята, вдягнені у вишиванки діти, затквітчані голови дівчат, рушники та портрет Кобзаря – усе це свідчило, що українська мова та традиції українського народу не забуті, вони живуть серед нас, нагадують про наші коріння. А це саме те, чого прагнув, за що боровся великий син України – Тарас Григорович Шевченко.

     Участь у заході взяли заступник голови районної державної адміністрації Ю.О.Джувага, секретар міської ради В.М.Чикало, методист районного методичного кабінету В.М.Сичова, педагоги та учні шкіл міста.

     Отже, свято відбулося! Щиро дякуємо усім, хто брав участь у його підготовці та проведенні.

 

 

 

 

 

Переглядів: 269 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0