Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 29 » Відбувся майстер – клас для вчителів англійської мови
10:17
Відбувся майстер – клас для вчителів англійської мови

     Зіньківський районний методичний кабінет під керівництвом Л.В. Дуб'яги систематично проводить заходи, спрямовані на підвищення методичного рівня викладання предметів. Так, за безпосередньої підтримки методичного кабінету у грудні цього року відбувся майстер – клас для  вчителів англійської мови, який провела Руслана Миколаївна Шаманська, учитель – методист із міста Гадяча.

     Для групи із 13 педагогів  Зіньківського району була організована тепла зустріч з Русланою Миколаївною у її приватній школі. Протягом кількагодинного продуктивного спілкування вона познайомила колег із основними інструментами, базованими на інформаційно – комунікаційних технологіях, які допомагають підвищити ефективність засвоєння навчального матеріалу, а також розвивати інтерес до вивчення англійської мови. Учасники майстер класу були вражені тим, настільки вільно Руслана Миколаївна володіє прийомами використання соціальних мереж для отримання зворотного зв’язку з учнями. 

     Вчителі також переглянули власні розробки Руслани Миколаївни з ігрових методик, які вона використовує у роботі з молодшими школярами, і навчально – методичне забезпечення підготовки випускників до успішної здачі ЗНО.

     Зустріч дійсно була надихаючою, тому що надала змогу спілкуватися з фахівцем, дійсно закоханим у свою справу, великим ентузіастом популяризації вивчення англійської мови, з людиною з активною життєвою позицією.

  

Переглядів: 306 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0