Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 11 » Семінар-практикум наукових керівників Зіньківського районного відділення Малої академії наук України
07:56
Семінар-практикум наукових керівників Зіньківського районного відділення Малої академії наук України

      Розпочала семінар Дубяга Л.В., яка звернула увагу присутніх на те,що робота Малої академії наук - надзвичайно актуальна для сучасного українського суспільства і молодь, безумовно, повинна бути нашим пріоритетом.

/Files/images/DSC09278.JPG

     О.В.Максакова розповіла про участь юних науковців у Всеукраїнських, обласних конкурсах та заходах МАН України.

     Протягом семінару його учасники ділилися методиками виховання обдарованої молоді та виступали з доповідями, які стосувалися системи роботи , особливостей підготовки учнів та їх наукового зростання, використання різноманітних новітніх технологій у роботі з обдарованими дітьми.

     С.М.Гаврільєв, директор школи, познайомив присутніх із системою роботи наукового товариства «КВАНТ» та розповів про участь в обласному конкурсі для учнів 9-11 класів «Фізика в житті людини».

     З особливостями написання наукових робіт у секції літературна творчість познайомила Гавриш Л.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Зіньківської СШ№2.

/Files/images/DSC09330.JPG

     Мотузка В.П., заступник директора з навчально-виховної роботи опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа №1", поділилась досвідом роботи з обдарованими дітьми.

/Files/images/DSC09337.JPG

     Про уміння зацікавити учнів світом особливої атмосфери творчості та про участь у конкурсах МАН-ЮШОР у своєму виступі говорила Міхель Н.П.,вчитель біології ОСШ.

     Не менш захоплюючим був захист наукових робіт: секція історія України «Унікальний музей мистецької родини Кричевських» (Манько Дарина,учениця 11 класу ОСШ) ; секція фізика «Моделювання дослідів Міллікена» (Гаврільєва Тетяна, учениця 11 класу ОСШ) та захист роботи в номінації прикладна фізика «Електростатична анімація( Гаврільєва Тетяна, учениця 11 класу ОСШ, переможець обласного конкурсу «Фізика в житті людини» 2014, 2015, 2016 років).

/Files/images/DSC09367.JPG /Files/images/DSC09309.JPG

     Наприкінці семінару було зроблено спільний висновок - залучати учнів до обласних та Всеукраїнських конкурсів та заходів МАН з метою розвитку їх особистої творчої індивідуальності, формування нестандартного мислення, активації пізнавальної активності

      Цікаво, творчо пройшов семінар. Він став не лише сходинкою у підвищенні професійного рівня, але й яскравою сторінкою життя, приємним спогадом, що надихає на творчість.

Переглядів: 237 | Додав: osvita | Рейтинг: 1.0/1