Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 5 » Семінар-практикум для вчителів початкових класів
13:04
Семінар-практикум для вчителів початкових класів

   

     1 квітня 2016 року на базі Проценківської з/о школи І-ІІІ ступенів проведено семінар-практикум для вчителів початкових класів на тему: «Використання ІКТ у навчально-виховному процесі як необхідна передумова творчого росту вчителя та розвитку здібностей учня початкової школи».
     У запланованому заході взяли участь 29 педагогічних працівників, які праюють з учнями 3-х та 4-х класів.
     Директор школи Хорошун Людмила Василівна презентувала навчальний заклад, розповіла про здобутки вчителів початкових класів школи.

     Присутнім навчальний заклад запропонував:
- флешмоб у постановці учнів 1-4-х класів, в ході якого учні продемонстрували яскраве дійство на тему: «Ми роду козацького діти»;

 

- на цікавий, нестандартний урок математики у 3-му класі, спланований у формі гри «Що?, Де?, Коли?» по темі «Виконання дій з числами у межах 1000. Знаходження периметра», запросила вчитель вищої кваліфікаційної категорії Сергієнко Віра Миколаївна.     До підготовки та ходу уроку були задіяні працівники школи.

- продемонстрували свої знання з використання ІКТ учні 3-го класу під час фрагменту уроку з інформатики по темі «Створення презентації «Моя школа» під керівництвом учителя інформатики Дахно Руслани Миколаївни;

- учасники семінару отримали особливі враження, відвідавши позакласний захід з математики у 4-му класі на тему «Подорож в історію виникнення мір довжини», який підготувала вчитель вищої кваліфікаційної категорії «старший учитель» Рибальченко Ольга Олексіївна.

     Окремо слід відмітити, що на кожному проведеному заході зверталась особлива увага темі, присвяченій оголошеному року англійської мови в Україні.
     На завершення семінару кожному учаснику було вручено «Рецепт приготування хорошого уроку». Підведено підсумки, прийнято рекомендації.

 

Переглядів: 361 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0