Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 5 » Проведено засідання районного методичного об'єднання вчителів інформатики
10:37
Проведено засідання районного методичного об'єднання вчителів інформатики

     28 квітня 2015 року на базі Опішнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня Зіньківського району було проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів інформатики Полтавського району.

      Перед  учасниками семінару виступила методист районного методичного кабінету відділу освіти Зіньківської районної ради Божинська Оксана Володимирівна. Вона познайомила учасників зібрання з питаннями освіти в районі, висвітлила здобутки та перспективи.

     З вітальним словом до учасників звернулася заступник з навчально-виховної роботи Опішнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня, вчитель інформатики Педяш Олена Володимирівна. Вона познайомила колег із закладом та поділилася радістю освітянських перемог.

     Продовженням роботи став цікавий захід - форсайт освіти. Тема: «Місце вчителя в сучасному житті». Форсайт – це спроба зазирнути у майбутнє і запланувати його вже сьогодні.

     Учасники об’єдналися в групи: Політика, Законодавство, ІТ-технології,  Суспільство, Економіка та бізнес. Всі вони мали відповісти на питання: «Які зміни та події в цих сферах зумовлять зміни в освіті?». Учасники змінювали групи та мали змогу спробувати себе в різних ролях. Далі найімовірніші події розмістили на шкалі часу. А потім  настала черга найважливіших питань: Які вимоги постануть перед школою? Як повинна змінитися школа, щоб задовольняти тим вимогам? Чому ми повинні вчити дітей? Коли ми зрозуміємо, що ми досягли результатів? Результати було розміщено на плакатах з точки зору груп Батьків, Дітей, Держави, Суспільства і Бізнесу. Всі учасники мали змогу обговорити напрацьовані деталі та дійшли висновку про необхідність саморозвитку та самовдосконалення сучасного вчителя.

     Далі учасники зібрання відвідали Національний музей-заповідник українського гончарства. З опішнянськими свистунцями, щасливі та задоволені вчителі Полтавського району щиро дякували господарям за гостинність. Надіємось на подальшу співпрацю!

 

 

Переглядів: 290 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0