Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 12 » Проведено семінар-практикум
12:12
Проведено семінар-практикум

     11 березня 2015 року на базі Опішнянської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. проведено семінар-практикум з питань використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі в світлі вимог Державного стандарту початкової загальної освіти, базової програми «Я у світі».
     У запланованому заході взяли участь 27 педагічних працівника, які працюють з учнями 1-х та 3-х класів.

     Директор школи Гаврільєв Станіслав Миколайович здійснив презентацію навчального закладу, розповів про педагогічні здобутки вчителів початкових класів.

     Присутнім вчителям навчальний заклад запропонував два відкритих уроки і один виховний захід. Учитель вищої кваліфікаційної категорії, «учитель-методист» Гурин Ніна Михайлівна у 3-му класі запропонувала урок з предмета «Я у світі» на тему: «Подорож картою України», на якому продемонструвала використання інформаційно-комунікаційних технологій по даній темі;

Канівець Інна Іванівна, вчитель вищої кваліфікаціної категорії, «старший учитель» провела відкритий урок у 1-му класі з природознавства на тему: «Рідний край. Чим славиться моє селище. Природа рідного краю. Дослідницький практикум», в ході якого познайомила гостей з історією рідного краю, його здобутками та досягненнями;

   

Гордієнко Людмила Борисівна, учитель вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель» запросила учасників семінару на позакласний захід по темі: «Добро і зло».

 

     Учитель вищої кваліфікаційної категорії Ставківської з/о школи І-ІІІ ст. Башловка Ольга Олексіївна презентувала учасникам зібрання власну розробку дидактичного матеріалу з української мови. Диск із записами вручила присутнім педагогам.


     Підведено підсумки, прийняті рекомендації.

 

Переглядів: 291 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0