Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 23 » Волонтерська діяльність
11:41
Волонтерська діяльність

     Нині в нашій країні патріотизм повинен бути в душі кожної людини. Ми стали свідками багатьох змін, і слово "патріотизм" набуло абсолютно конкретного змісту. Кожен з нас виражає свою позицію по – своєму, і свідченням тому – ріст і розвиток волонтерського руху. Зіньківчани віддають частку своєї праці, тепло душі тим, хто захищає наш спокій і мирне життя на Сході країни. 
     Школи та позашкільні заклади як осередки формування патріотичної особистості завжди були на передньому краї волонтерської діяльності. Починаючи з минулого року школярі за широкої підтримки батьків збирають продукти харчування, речі першої необхідності, плетуть маскувальні сітки, виготовляють патріотичні сувеніри та обереги, створюють малюнки і пишуть листи воїнам. Учителі підтримують своїх вихованців у всіх починаннях і активно допомагають нашим захисникам. Цим ми всі хочемо сказати: "Ми високо цінуємо те, що ви для нас робите щохвилини".
     Учителі та учні Шилівської загальноосвітньої школи (директор Кащенко Н.М.) зібрали велику кількість продуктів і ліків, які були відправлені нашим бійцям у зону проведення АТО. На знак подяки військовослужбовці передали школярам Державний Прапор  зі своїми підписами. 
     Гуртківці Зіньківського будинку дитячої та юнацької творчості (директор Курмаз Л.С.) долучилися до збору продуктів, а також виготовили чудові сувеніри. 
Школярі, які розвивають творчі здібності у гуртках Зіньківської станції юних техніків (директор Рак О.С.) готують подарунки – сюрпризи для воїнів за допомоги своїх наставників В. Пугач і С. Прудкої. 
     Колектив учнів і педагогів дитячої музичної школи (директор Должко С.Г.) працюють над створенням мистецького відеозапису для воїнів – учасників АТО, який буде в нагоді для проведення свята у польових умовах. 
    Учні Зіньківської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №2 зібрали іменні посилки для наших земляків, куди ввійшли предмети першої необхідності та продукти харчування, які були доставлені по місцю призначення 10 – 14 березня цього року. Військовослужбовцям доставлено 235 банок домашньої консервації, 21 мішків картоплі, по 20 кілограмів моркви, столових буряків, цибулі, значну кількість круп, макаронних виробів, чаю, кави, солодощів. Підприємці міста підготували продуктові набори.
     Від імені всіх юних волонтерів та від імені військовослужбовців, які отримали подарунки від зіньківчан висловлюємо глибоку вдячність за активну участь у добрих справах. Давайте будемо небайдужими і допоможемо тим, хто нас захищає. 
     Хотілося б звернутися до навчальних закладів району. Давайте згуртуємося і створимо волонтерський рух, який об'єднає учнівські і педагогічні колективи шкіл району, батьківську спільноту і громадські організації. 
Давайте творити добрі страви, які нині так необхідні для збереження цілісності і суверенітету нашої України! 

     Координатор волонтерського руху, член  Громадського об'єднання учасників АТО "Українці разом" Світлана  Анатоліївна Даценко.

 

Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №2

 

 

 

 

Шилівська з/о школа І-ІІІ ст.

 

 

Станція юних техніків

 

 

Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості

 

 

 

Переглядів: 348 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0