Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Відбувся семінар-практикум заступників директорів з навчальної роботи
13:00
Відбувся семінар-практикум заступників директорів з навчальної роботи

     25 листопада 2015 року у В.Павлівській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум заступників директорів з навчальної роботи на тему: «Методологічні аспекти та практика роботи колективу (вчителя) над педагогічною проблемою».

     Семінар відкрила завідуюча Зіньківським РМК Любов Василівна Дуб’яга, яка у своєму виступі акцентувала присутніх на важливості та актуальності тематики даного засідання.

     З роботою педагогічного колективу знайомила директор школи Людмила Михайлівна Гудько.

    Доповідь «Методологічні аспекти та практика роботи колективу (вчителя) над педагогічною проблемою» презентувала заступник директора з навчально-виховної роботи Ольга Павлівна Сухар. Зокрема детально ознайомила присутніх з організацією колективу школи над науково-методичною проблемою, створенням у закладі інноваційного середовища, яке орієнтує педагогічного працівника на готовність до діяльності в сучасних умовах, оволодіння перспективними технологоіями і передовим педагогічним досвідом.

     Досвідом по створенню і використанню тестових завдань, електронних посібників поділився Микола Петрович Москвич, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, який презентував свій власний сайт.

     Надзвичайно цікавим був для учасників майстер-клас, проведенний М.П.Москвичем.

     Практична частина семінару була представлена фрагментами уроків:

  • урок читання «Казка «Горобець та билина» (уривки)» (2 клас, вч. вищої кваліфікаційної категорії Лідія Іванівна Мільченко);
  • урок математики «Повторення таузагальнення вивченого матеріалу по темі «Таблиці множення і ділення» (3 клас, вч. вищої кваліфікаційної категорії Ольга Михайлівна Галич)»;
  • урок літературного читання «Життя і творчість Тараса Григоровича Шевченка (4 клас, вч. вищої кваліфікаційної категорії Світлана Олександрівна Кльокта)»;
  • урок української літератури «Іван Котляревський. Творчість Котляревського – новий етап у розвитку національного самоусвідомлення. Драматург і театральний діяч (9 клас, вч. вищої кваліфікаційної категорії Надія Олексіївна Олещенко)».

     Надзвичайно цікавою, різноманітною видалася екскурсія в музей історії школи. Учасники семінару ухвалили рекомендації і запевнили, що досвід В.Павлівської спеціалізованої школи передадуть своїм колегам у школах.

 

 

   

 

 

 

Переглядів: 348 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0