Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 20 » Відбувся районний семінар вчителів світової літератури
11:44
Відбувся районний семінар вчителів світової літератури

   

 

      18 березня 2015 року у Проценківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів світової літератури з проблеми «Сучасні підходи до викладання світової літератури в школі». 
     Директор школи Хорошун Людмила Василівна  та заступник директора з навчально-виховної роботи Мороз Алла Костянтинівна ознайомили присутніх із історією навчального закладу, здобутками, роботою педагогічного колективу. 
     Вчитель світової літератури Переятенець Алла Олексіївна запросила учасників на урок, що відбувся у 6 класі за темою «Елементи фольклору у «Пісні про Гайавату» Г.Лонгфелло. Образ Гайавати. Ідея миру, національного єднання, служіння народу». Урок проведено на сучасному рівні  з використанням мультимедійних засобів навчання.

     На семінарі досвідом своєї роботи ділилася вчитель Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 – Кечеджі Валентина Іванівна з проблеми «Асоціативно-рефлекторне  навчання на уроках світової літератури». Вона показала фрагмент уроку у 8 класі «Багатство людської душі, краса і щирість почуттів, оспівування кохання у «Книзі пісень» Ф.Петрарки», який пройшов на високому методичному рівні, цікаво та змістовно.

     Перед учителями району виступила Сичова Валентина Миколаївна, методист РМК, по питанню «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках світової літератури».
     У роботі семінару взяла участь  Тютюнник Юлія Олександрівна, практичний психолог навчального закладу, яка провела з учителями тренінг.

     Гості оглянули виставку робіт народних майстрів села та відвідали шкільний музей народознавства.

   

     Учасники семінару обмінялися досвідом роботи, підвели підсумки, виробили методичні рекомендації щодо сучасних підходів до викладання світової літератури у школі.

      Спілкування пройшло у щирій і невимушеній обстановці.

 

Переглядів: 420 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0