Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 24 » Відбувся районний семінар-практикум директорів ЗНЗ району
15:34
Відбувся районний семінар-практикум директорів ЗНЗ району

 

     20 березня 2015 року відбувся районний семінар-практикум директорів ЗНЗ району на базі Бірківської з/о школи І-ІІІ ст. ім.І.А.Цюпи по темі «Формування конкурентноспроможної особистості з високим рівнем життєвих компетенцій».

     Відкрила семінар завідуюча Зіньківським РМК Дуб’яга Любов Василівна. Вона ознайомила з темою та завданнями даного зібрання. Директор школи Зуй Марія Іванівна проаналізувала роботу педагогічного колективу над реалізацією науково-методичної проблеми школи.

     У практичні частині семінару директори побували на засідання методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу по питанню: «Організація написання науково-дослідницьких робіт у школі» (керівник Гужва Валентина Григорівна, заступник директора з навчально-виховної роботи). Вчитель історії Табачник Тетяна Олексіївна провела фрагмент уроку-пошуку з елементами диспуту в 11 класі.

     Надзвичайно цікавою, різноманітною видалася екскурсія в кімнату-музей ім.І.А.Цюпи. Учасники семінару познайомилися з життям і творчістю письменника, подивились літературну композицію «У серці дзвонять голоси».

 

 

 

 

Переглядів: 327 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0