Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 5 » Відбулося засідання постійно діючого семінару вчителів англійської мови
12:53
Відбулося засідання постійно діючого семінару вчителів англійської мови

     28 квітня на базі Зіньківської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №2  відбулося засідання постійно діючого семінару вчителів англійської мови на тему «Використання інноваційних технологій  у позаурочній діяльності з метою формування мотивації до вивчення  англійської мови».
     За мету було поставлено ознайомлення з діяльністю вчителів англійської мови Зіньківської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів № 2  по використанню елементів інноваційних технологій у позаурочній діяльності задля формування стійкої мотивації до вивчення англійської мови, а також  здійснення заходів на підтримку обласної акції "Читаємо Шекспіра в оригіналі та перекладах", що проходить в рамках Року англійської мови.
     Із вступним словом до учасників семінару звернулася завідуюча Зіньківським районним методичним кабінетом Л.В. Дуб'яга, яка звернула увагу присутніх на необхідність активізації позаурочної діяльності з англійської мови для учнів різних вікових категорій з метою розширення світогляду школярів, а також збагачення їх лінгвокраїнознавчих знань.
     Директор  Зіньківської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів № 2 Л.В. Литус розповіла про діяльність вчителів англійської мови навчального закладу по запровадженню елементів інноваційних технологій у навчально - виховному процесі, а також про досягнуту результативність у роботі з обдарованими дітьми. 
     Ознайомлення учнів початкових класів з англомовною поезією дає широкі можливості для збагачення словникового запасу учнів та формування їх естетичних смаків. У цьому переконалися учасники семінару, ознайомившись із літературною композицією учнів 4-Б класу "Весна прийшла", яку вони підготували під керівництвом вчителя англійської мови Л.В. Гавриш.
     Учні 9-11 класів провели захід на підтримку обласної акції "Читаємо Шекспіра в оригіналі та перекладах". Увазі присутніх була представлена літературно – музична композиція "Наш Шекспір" (керівники І.Р. Безпала та С.М. Пантюх). Старшокласники розповідали факти із біографії відомого англійського драматурга, згадували історію створення таких шедеврів, як "Гамлет", "Ромео і Джульєтта", "Макбет ", декламували уривки із творів та сонети англійською, українською та російською мовами.
     Л.В. Гавриш провела майстер – клас з використання творів живопису, поезії з метою  розвитку критичного мислення учнів та їх емоційного інтелекту, стимулювання інтересу до ознайомлення із шедеврами світової мистецької спадщини.
     Учасники семінару обмінялися досвідом із організації шкільних заходів у рамках Року англійської мови та прийняли практичні рекомендації. 
 

   

 

 

 

 

Переглядів: 268 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0