Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 21 » Відбулася інструктивно-методична нарада для учителів іноземної мови
14:26
Відбулася інструктивно-методична нарада для учителів іноземної мови

     

     19 квітня 2016 року на базі Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 відбулася інструктивно-методична нарада для учителів іноземної  мови з проблеми  «Тестові технології  на уроках іноземної мови в старшій школі».
  Голова районного методичного об'єднання, вчитель англійської мови  Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2  Л. В. Гавриш виступила із доповіддю на тему: "Тестові технології  на уроках іноземної мови як засіб контролю та самоконтролю учнів з метою їх підготовки  до ДПА та ЗНО з іноземної мови. Особливості проведення ДПА у 9 та 11 класах". Вона також зупинилася на аспекті навчання англійської мови за автентичними навчально-методичними комплексами з використанням тестових технологій.  Вчителі ознайомилися із презентаціями видавництв Pearson Education та MM Publication, які надають суттєву допомогу у підготовці старшокласників до ДПА та ЗНО.
   Завідуюча Зіньківським районним методичним кабінетом Л.В. Дуб'яга звернула увагу присутніх на виконання плану заходів щодо проведення Року англійської мови у ЗНЗ району.
  Вчителі англійської та німецької мов також обговорили особливості  організації роботи пришкільних мовних таборів у червні 2016 року. 
   Учасники наради отримали рекомендації стосовно використання тестових технологій на уроках у старшій школі, а також перелік електронних джерел, які стануть у нагоді під час підготовки випускників до участі у ДПА та ЗНО. 

 

 

 

Переглядів: 296 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0