Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 25 » У рамках оголошеного Президентом України 2016 року англійської мови в Україні
14:24
У рамках оголошеного Президентом України 2016 року англійської мови в Україні

     Володіння англійською мовою є одним із пріоритетів національної політики України. Указ Президента України "Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні" – це потужний стимул до вивчення англійської мови як мови міжнародного спілкування.
     У Зіньківській спеціалізованій школі  І – ІІІ ступенів №2 учні  долучилися до проведення різнопланових заходів, мета яких – підвищити попит на вивчення англійської мови, розширити кругозір школярів, забезпечити їх доступ до глобальних знань. 
     Популярною серед учнів є участь в інтелектуальних конкурсах. У лютому цього року 39 учнів 3 — 11 класів — вихованці вчителів І.Р. Безпалої, Т.О. Васильченко, С.М. Пантюх долучилися до участі у Всеукраїнському конкурсі “Пазл”. Завдання, запропоновані учням, стосувалися різних аспектів володіння мовою: школярі демонстрували володіння лексикою, знання граматичних закономірностей мови, протестували власні знання соціокультурних особливостей англомовних країн. 
     Учениці  Єлизавета Ослам (3-Б клас) та Вікторія Саранча (9-А клас) стали учасниками конкурсу “Моя Батьківщина: місце, де я живу” проведеному міжнародним видавництвом MM Publications спільно з Міністерством освіти і науки України на підтримку ініціативи Президента України «2016 – Рік англійської мови в Україні». В їхніх творах втілилися найщиріші почуття, пов'язані із рідним містом, красою рідного краю. Учениці отримали відзнаки — сертифікати видавництва. В рамках цього ж конкурсу для вчителів англійської мови Л.В. Гавриш підготувала розробку з українського країнознавства “Гончарські традиції”.
     Весна — особлива пора року, яка пробуджує потяг до творчості. Не даремно саме у березні відзначається Всесвітній день поезії. 25 березня цього року у школі відбувся конкурс "Магічний світ англійської поезії", де учні виборювали першість у двох номінаціях: "Кращий декламатор англійської поезії" та "Кращий перекладач віршованих творів поетів англомовних країн".  Переможцями серед учнів 5-9 класів  стали восьмикласники Лідія Бедюх, Єлизавета Даценко та Антон Даценко,  серед старшокласників найкращими стали Віктор Кропивний і Дарина Ольхова із 11-Б класу.  
     2016 - рік вшанування пам'яті Вільяма Шекспіра, видатного англійського драматурга і поета. На цьому святі юних поціновувачів поезії був даний старт участі школярів у акції, ініційованій Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського “Читаємо Шекспіра в оригіналі та перекладах”. Учні 10 класу Наталія Оксьом та Олег Капустюк підготували чудовий уривок із трагедії “Ромео і Джульєта”.  
     Нині учні початкових класів готуються до участі у Міжнародному дні дитячої книги, який буде присвячений творам видатних англійських дитячих письменників.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0