Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 24 » Районний семінар вчителів зарубіжної літератури
15:03
Районний семінар вчителів зарубіжної літератури

     22 березня на базі Ставківської ЗОШ пройшов районний семінар вчителів зарубіжної літератури з проблеми «Нетрадиційні форми роботи на уроках зарубіжної літератури».

      Директор школи – Перепелиця Н.І. представила увазі гостей презентацію навчального закладу, ознайомила з досягненнями педагогічного та учнівського колективів у навчально-виховній роботі.

     Досвідом роботи поділилася Салашна Л.В., вчитель зарубіжної літератури Ставківської ЗОШ, яка провела урок у 7 класі по темі: «О.Генрі «Останній листок». Втілення в образі Бермана найкращих людських рис: готовності до непоказної самопожертви та любові до ближнього».

     Справжнім святом став виховний захід «Коли співає душа», проведений педагогом-організатором Хижною О.В. На захід були запрошені Онопрієнко В.В. та її донька Храпач Л. О., місцеві жителі, які взяли участь у святковому дійстві.

     У рамках семінару пройшло засідання «круглого столу» по питанню застосування нетрадиційних форм роботи на уроках зарубіжної літератури, на якому вчителі обмінювалися  досвідом: Захарова О.В.(Дейкалівська ЗОШ), Передерій Т.В. (Л.Будищанська ЗОШ), Федюн Л.М.(Ч.Федорівська ЗОШ).

     У ході семінару гості відвідали музей історії школи та народознавства, переглянули виставку робіт народних умільців сім’ї Онопрієнко В.В.

     По закінченню семінару підбито підсумки, прийнято рекомендації.

     Семінар пройшов у атмосфері активного спілкування, піднесеного настрою, взаєморозуміння.

 

 

 

Переглядів: 262 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0