Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 26 » Проведено семінар-практикум
10:34
Проведено семінар-практикум

      25 листопада 2015 року на базі Зіньківської з/о школи І-ІІ ст. №3 проведено семінар-практикум на тему: «Сучасний урок – як найперспективніша форма організації пізнавальної діяльності учнів».
     У запланованому заході взяли участь  29   педагогічних працівників, які працюють з учнями 1-х та 2-х класів.
     Директор школи Подорога Любов Іванівна презентувала навчальний заклад і розповіла про здобутки вчителів початкових класів школи.
     Присутнім навчальний заклад запропонував два уроки, один виховний захід та тренінг-вправу «Галявина доброти».
     Учитель 2-го класу Дахно Інна Павлівна, учитель вищої кваліфікаціної категорії, запропонувала урок з «Природознавства» на тему: «Гриби: їстівні та отруйні. Правила збирання грибів», під час якого практично за малюнками та фотографіями вчила дітей розпізнавати гриби.

 


     Гриб Олена Володимирівна, учитель першої кваліфікаційної категорії, провела урок у 1-му класі з «Математики» на тему: «Повторення вивченого по темі: «Натуральні числа 1-10. Число нуль. Геометричні фігури», під час якого учні виконували різномінітні математичні завдання, мандруючи казкою «Ріпка».


     Педагог-організатор навчального закладу Крайня Алла Миколаївна запросила учасників семінару на позакласний виховний захід на тему: «Українські вечорниці».

 


     Методистом РМК Бугаєнко В.Г. та вчителем початкових класів вищої кваліфікаційної категорії Бобрівницької з/о школи І-ІІ ст. Мелешко Оленою Володимирівною дано відповіді на питання вчителів початкових класів щодо використання в роботі листа ПОІППО ім.М.В.Остроградського №1136 від 27.10.2015 «Про рекомендації щодо заповнення класного журналу для 1-4 класів ЗНЗ».


      Підведено підсумки, прийнято рекомендації.

 

Переглядів: 313 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0