Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 11 » Про семінар з фізкультури
10:45
Про семінар з фізкультури

24 лютого на базі Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар учителів  фізичної культури.

         До Зінькова прибула делегація із сусіднього Котелевського району на чолі з начальником відділу освіти Котелевської райдержадміністрації О.А. Маховим та завідуючою районним методичним кабінетом  Н.В. Сахно.

         Як завжди, привітно зустрічали гостей у першій школі. Начальник відділу освіти Ю.П. Дахно та завідуюча районним методичним кабінетом Л.В. Дуб’яга, привітавши всіх чоловіків із Днем захисника Вітчизни, який святкували напередодні, розповіли про роботу освітніх закладів району та про вагомі спортивні досягнення учнів.

         Директор школи В.П. Кльоз розповів про творчий колектив учителів, згадав здібних учнів, а також запропонував гостям цікаву  відеоекскурсію по своєму закладу.

         Про те, що перша школа завжди була флагманом у спортивному житті  району згадувалося неодноразово. А вчитель вищої категорії Г.І. Путря розповіла ще й про створену тут програму «Здоров’я» та її впровадження, не тільки в Зінькові, а й у інших школах України. «Ми не даремно зібралися саме тут, - зазначила Галина Іванівна – адже  наша школа посіла ІІ місце в Україні по спортивно-масовій роботі».

         Коли надали  слово гостям, то вони висловлювали тільки задоволення від побаченого, а ще О.А. Махов розповів  про спортивні досягнення Котелевського району, а Н.В. Сахно зауважила, що обмін досвідом – надзвичайно важлива річ у роботі освітян.

         Відвідали учасники семінару і традиційний масовий захід «Козацькому роду – нема переводу!» Учні 9,10 та 11 класів демонстрували свої сили і вміння у підтягуванні на перекладині, виході силою, підйомі переворотом та інших видах спорту.

         Під час змагань усіх учасників підтримували: учениця 10 класу Каленбет Оксана, яка виступила з акробатичним етюдом, хореографічна група дівчат, що подарували присутнім вальс, та танцювальний колектив хлопців.

         Абсолютними переможцями змагань стали Шут В. (9-А клас), Литус М. (10 клас), Удовиченко Р. ( 11 клас). Їм і надали право опустити прапор змагань після нагородження всіх переможців.

         А на згадку, крім  дипломів і медалей, герої спортивного свята отримали солодкі призи.

         Семінар вчителів фізичної культури у Зіньківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 проведено на високому рівні. Колеги із сусідніх районів обмінялися досвідом, почерпнули один в одного безліч нових ідей, щоб виховувати юних громадян України сильними, здоровими і порядними людьми.    

 

                                                        Бібліотекар Зіньківської спеціалізованої

                                                        школи І-ІІІ ступенів №1

                                                        Гайдаш Ганна Петрівна

Переглядів: 841 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0