Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Привітання
07:36
Привітання

        Приймайте щирі вітання з нагоди професійного свята та сердечну вдячність за самовідданість, вірність обов'язку і покликанню!

     Сьогодні освітянська родина Зіньківщини об’єднує педагогів загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, - всіх тих, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. Ви - надзвичайно працелюбні, творчі, самобутні, натхненні,  а головне – знаючі, компетентні фахівці. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. В умовах суперечливого сьогодення виконання професійних обов’язків дається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

     Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива врожаїться новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.  Бажаємо Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

     Зі святом Вас, дорогі освітяни!

 

Переглядів: 259 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0