Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Педагогічна студія для керівників методичних об’єднань природничо-математичного циклу Зіньківського району
08:52
Педагогічна студія для керівників методичних об’єднань природничо-математичного циклу Зіньківського району

     Важливим напрямом ефективної організації методичної роботи є вибір сучасних форм методичного навчання педагогів. Однією з таких форм є педагогічна студія, яка є універсальною формою удосконалення професіоналізму вчителів.

     Очікувані результати роботи педагогічної студії: створення умов для подальшого розвитку професійної компетентності педагогічних працівників на всіх етапах в міжатестаційного періоду, активізація самоосвітньої діяльності педагогів із впровадження ІКТ на основі самооцінки професійного рівня, поглиблення індивідуалізації та диференціації методичної допомоги вчителям з питань самоосвіти у міжатестаційний період, оновлення змісту методичної роботи в районі, зростання рівня професійної компетентності педагогів

     8 квітня на базі Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1, було проведено друге засідання педагогічної студії «Створення презентації за допомогою системи «Prezi» для керівників методичних об’єднань природничо-математичного циклу району.

Хід роботи педагогічної студії

  1. Реєстрація учасників.
  2. Вступне слово. (Методисти природничо-математичних дисциплін Божинська О.В., Удовиченко А.О.)
  3. Пролог – Етюд – Експлікація. Інтерактивна доповідь «Створення нелінійних презентацій за допомогою веб-сервісу Prezi.com», Педяш О.В.
  4. Дискусія. «Переваги та недоліки нелінійних презентацій за допомогою веб-сервісу Prezi.com та презентацій MS Office Power Point»
  5. Корекція «Інтерактивний метод «Антивірус».
  6. Рефлексія.

   

Переглядів: 666 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0