Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 29 » Обласний огляд-конкурс театральних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Браво»
08:08
Обласний огляд-конкурс театральних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Браво»

     25 березня 2016 року у переддень Міжнародного дня театру, у стінах ОЦЕВУМу, пройшов обласний огляд-конкурс театральних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Браво».

     Обласному огляду-конкурсу передували міські, районні, зональні огляди, в яких брали участь постійно діючі театральні колективи, яких лише у 4-х зональних оглядах було 32.

      Переможцем огляду визнано театральний колектив «Веселковий дивоцвіт» Лохвицького міського центру дитячої та юнацької творчості з їхньою постановкою містерії Т.Г. Шевченка «Великий льох». Срібними призерами конкурсу стали вихованці Шишацької обюласної гімназії-інтернату для обдарованих дітей. Третє місце журі одностайно присудило ляльковому театру«Коза-дереза» Човно-Федорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівники Манойло Т.І., Скакун Н.Г.) Приємно відзначити, що саме учасник цього колективу Манойло Максим за виконання ролі Діда був нагороджений дипломом за краще виконання чоловічої ролі другого плану. Цей колектив створено у 2013 році. Його актори – це учні початкових класів Човно-Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У репертуарі театру такі лялькові вистави: «Рукавичка», «Солом’яний бичок», «Новий рік у Простоквашино», «Колобок», «Як їжачок надбав голочок» та ін. Але візитівкою колективу є казка «Коза-дереза». Маленькі артисти відомі не лише у Човно-Федорівці. Їм аплодували школярі та вихованці дитячих садочків Покровського, Артелярщини, Шилівки та інших сіл Зіньківського району. У 2015 році театр провів кілька благодійних виступів для жителів села та району перерахував 500грн. воїнам-односельчанам, які служать у зоні АТО.

 

 

Переглядів: 290 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0