Міні-чат
100
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 24 » День святого Патрика
15:44
День святого Патрика

     17 березня 2016 р. у Шилівській з/о школі І-ІІІ ст. учні 1-5 класів зібралися на “Green Party”, приурочену Дню святого Патрика. До заходу готувалися заздалегідь: вчили віршики, підбирали зелене вбрання, разом із батьками та вчителем трудового навчання Н.М.Харченко виготовляли капелюшки та прапорці. Класна кімната була прикрашена повітряними кульками кольорів Національного прапора Ірландії.

     У рамках Року англійської мови діти вивчали історію виникнення національного свята Ірландії, пов’язані з ним легенди, його символіку, традиції, про які розповідалося у мультимедійній презентації.  Звучали вірші, лунала ірландська народна музика. Був створений тематичний постер, з якого всі бажаючі могли дізнатися інформацію про День святого Патрика.

     До свята долучилися учні середніх та старших класів, які цього дня теж дотрималися дрескоду і явилися у зеленому одязі.

     Був проведений конкурс капелюхів. Найбільший головний убір надягнув першокласник Саша Їжаченко. Найоригінальніші капелюшки пошили Вікторія Бойко (6 клас) та Дарія Циган (7 клас). Найактивнішими класами, всі учні яких прийшли у зелених капелюхах, визнані 4 і 6.

Підготувала вчитель іноземної мови М.І.Заставська

 

 

 

 

Переглядів: 251 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0